Kontakta oss    

Förbundet, SAASDC, har publicerat en lista med 10 punkter som är viktiga för squaredansare att komma ihåg. Här är hela listan och på följande sida finns även lite bakomliggande tankar och förklaringar.

Vad innebär Basic, Mainstream och Plus?

På våra kurser och dansprogram står där ofta olika förkortningar och/eller benämningar på de olika dansprogrammen.

Här beskriver vi i stora drag skillnaderna mellan de olika programmen och vad vi lär oss på de olika kurserna.

Smartare.png

Det finns en fritidssyssla där både gamla och unga kan vara med. Där man får röra på sig och motionera, utan att det är påfrestande för kroppen eller känns jobbigt. Som dessutom ger lite hjärngymnastik. Och där man får möjlighet att träffa nya vänner och bekanta.

Smartare Friskvård

Squaredans är smart friskvård. Det vet både vi och myndigheterna. Motionsdans såsom squaredans är en skattebefriad för arbetsgivare.

Vinga Yellow Rockers kan hjälpa till både både på enstaka events med "Prova-på"-danser eller arrangera en speciell kurs för företag.

111_253_199_kuponger_3st.jpgfriskvardschecken_rgb.jpgDessutom tar vi självklart emot friskvårdscheckar och kuponger som betalning för våra kurser och workshops.

Om Squaredans

Vi som håller på med squaredans märker att det finns många olika förslag på vad vi egentligen pysslar med, när vi pratar med med andra som inte dansar squaredans.

Här finns en lite mer ingående förklaring om vad squaredans handlar om